Nasza strona wykorzystuje pliki cookies.

Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce Cookies.

Nazwa Oświadczenie o posiadanym prawie do dysponowania nieruchomością na cele budowlane (PB-5)
Opis Wydział Budownictwa
Miejsce Starostwo Powiatowe w Bielsku-Białej
Informacja Tel.: (33) 8136-837, 8136-829, 8136-828, 8136-947, 8136-834, 8136-835, 8136-836, 8136-828, 8136-831,  
fax - (33) 8136 907
Klauzula informacyjna dla klientów Starostwa Powiatowego w Bielsku-Białej Administratorem Pani / Pana danych osobowych jest Starosta Bielski – Starostwo Powiatowe w Bielsku-Białej, z siedzibą w Bielsku-Białej przy ul. Piastowskiej 40.
Kontakt do Inspektora Ochrony Danych: iod@powiat.bielsko.pl.
Podane dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji zadań określonych przepisami prawa.
Dostęp do danych mają podmioty zewnętrzne świadczące usługi na rzecz Urzędu w zakresie niezbędnym do ich realizacji oraz podmioty uprawnione do dostępu do danych na podstawie przepisów prawa.
Zebrane dane będą przetwarzane do momentu wygaśnięcia podstawy prawnej przetwarzania z wyłączeniem celów statystycznych, archiwalnych i zabezpieczenia przyszłych roszczeń administratora danych.
Podanie danych osobowych w zakresie obowiązujących przepisów ustawowych jest obowiązkowe, w pozostałym zakresie jest dobrowolne.
Przysługuje Pani/Panu, w przypadkach określonych przepisami, prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do odwołania zgody na przetwarzanie danych podanych dobrowolnie w każdym czasie. Jednakże wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.
Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
Szczegóły publikacji
Szczegóły publikacji
Data ost. zmiany 2021-10-07 12:49:47
Data utworzenia 2009-05-07
Data udostępnienia 2009-05-07 08:40:46
Osoba odpowiedzialna Elżbieta Chaber
Udostępnił Paweł Polczyk